Vinduespudseren, der endda har godbidder med til dyrene

Som vinduespudser, ser man mange huse i løbet af dagen. Der er mange, hvor ejerne er på arbejde, nogle hvor børnene er hjemme, men der er også mange hvor det kun er husdyrene, som er alene hjemme.

Det kan være frustrerende både for hund og vinduespudser. Hunden bliver bange og begynder at gø, samtidig er det svært at koncentrere sig som vinduespudser, hvis man har en hund, der gøende følger en, hvorend man er.

Det er netop derfor, at en vinduespudser Greve har fundet en bedre måde at gå til dette problem. De medbringer nemlig godbidder til husdyrene, for bedre arbejdskvalitet.

Venlige sjæle

Hos vinduespudserne A-polering bliver man altid mødt med det største smil. De vægter sig højt på deres kunderservice og det er da goså derfor, at de som de første, har valgt at aktivt vælge at udskyder deres kunderservice til kundens husdyr også.

Der er derfor altid godbidder med vinduespudseren, når han kommer ud til en kunde, som har husdyr. Dette tiltag har haft stor success hos kunderne, da hundene ikke bliver stresset og nervøse når de er alene hjemme, og der så kommer en vinduespudser på besøg.

Hunde er meget beskyttende overfor deres hjem og ejere, så derfor vil en vinduespudser være en trussel for dem. Hvis man derfor kan give dem en grund til ikke at føle sig truet, så er det en win-win for begger parter.

Tilfredshedsgaranti

Hos A-polering er der altid tilfredshedsgaranti på alle services, som måtte blive bestilt. Det må dog siges at der endnu ikke har været noget brokkeri fra husdyrene, som er blevet fodret med godbidder. Hvis man ikke har været tilfreds med resultaterne, kommer A-polering ud igen og retter, hvad der måtte skulle rettes helt gratis.

Vinduer er noget der skal pudses regelmæssigt. Derfor er der mange der ville at have abonnementer på vinduespudsere. Hos A-polering er der ingen ekstra gebyrer på deres abonnementer, og hvis man vælger af en eller anden årsag at ville afbestille sit abonnement, ja så er det kvit og frit uden ekstra gebyrer. Det er derfor at de har været på markedet I 70 år.

De formår at følge med markedet, og da også derfor de har implementeret godbidder til husyr for den største tilfredshed, hos de loyale kunder som de allerede har I greveområdet.