Hold en skøn Frost fødselsdag dit barn vil elske

For mange børn er deres fødselsdag den vigtigste dag på året. Det er deres helt egen dag, hvor de skal føle sig specielle. En måde at gøre dagen endnu mere speciel på, er ved at holde en temafest, hvor dit barn er i centrum sammen med deres yndlingsfilm eller spil. Her kan du læse mere om, hvordan du holder den perfekte frost fødselsdag for dit barn.

Klæd hende på til anledningen

Hvis dit barn drømmer om en frostfødselsdag, så kan du gøre det endnu bedre ved at finde det helt rette sæt tøj til festen. Der findes mange kostumemuligheder til frost, så dit barn kan blive deres yndlingsfigur. De flotte fletninger, som både Elsa og Anna har i filmen, er også nemme at genskabe i virkeligheden. Hvis du vil gøre det så fuldent, som muligt, så kan du og din mand også klæde jer ud som figurerne fra frost. Hvis din datter gerne vil være en af prinsesserne, så kan en ny kjole og diadem være den perfekte fødselsdagsgave at give hende på dagen.

Lav den perfekte menu

En fødselsdag er ikke fuldent uden en masse kage og hygge. Du kan selv bestemme, hvor meget mad der skal være til selve festen. Nogle kan bedst lide, at der bare er et stykke kage, imens andre godt kan lide, at der er et måltid. Der er mange gode ideer til, hvad du kan servere til en Frost fødselsdag. Hvis du gerne vil holde dig helt til temaet, så er is perfekt. Det er især godt, hvis dit barn har fødselsdag om sommeren, hvor det er godt vejr. Du kan nemt og hurtigt lave en isbar, hvor der er forskellige typer af is og toppings, så alle kan få, hvad de bedst kan lide. Du kan også lave desserter som ligner Olaf. Det kan for eksempel være en lille stak skumfiduser, som du pynter med chokolade for at lave hans ansigt.

Pynt festligt op

Når din lille Elsa har fødselsdag, så skal hun selvfølgelig have sit eget isslot. Du kan finde frost-inspireret pynt i mange forskellige butikker og på nettet. Hvis du gerne vil have stuen til at ligne, at det er lavet i is, så kan du pynte på med blå crepebånd eller lametta forhæng. Udover at være fine, så vil de også være den perfekte baggrund til billeder. Du kan også nemt finde servietter, tallerkner og papirkrus med frostmotiver for at fuldende borddækningen.