Tøj til de små med god bevægelighed og flotte farver

Babytøj, tøj til drenge, tøj til piger – You name it. Det er rigtig vigtigt at dit barn har tøj at gå i, som giver dem lov til at udvikle sig motorisk. Stramme bukser, fine skjorter og lange kjoler er ikke til hverdag for dit barn, da det skal have lov til at kunne bevæge sig og kravle rundt uden nogen form for forhindringer. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at tøjet har flotte farver og smukke prints. Men lækre bevægelige materiale er et must i dit barns klædeskab, og det er helt klar noget det danske bestseller mærke NAME IT kan. De leger utroligt godt med både materialerne samt farver og prints.

Gør det at tage tøj på, til en leg for dit barn

Børn elsker farver, og bliver helt klart draget af det, men hvis der er noget børn, synes er enormt træls, så er det at tage tøj på om morgenen. Det kan virkelig være en kamp, og som forældre skal man i den grad finde sin kreative hjernehalvdel frem, og finde på noget der vil få deres børn til at tage det på. Gør det til en leg, tal tøjet op, fortæl hvor sej og smuk dit barn bliver i tøjet, og hids dig for alt i verdenen ikke op. Det værste man kan gøre, er at gøre det at tage tøj på, til noget træls og noget man får skæld ud for. Derfor sørg for at byg dit barns garderobe op, med noget tøj som dit barn ville kunne lide. Inddrag gerne dit barn i processen, så de føler at de selv har taget beslutninger.

 

Børnetøj til alle anledninger

Leder du efter fint børnetøj til fødselsdagsfesten, konfirmationen, brylluppet eller noget helt fjerde? Så er name it mærket, der kan opfylde alle dine krav. De har mange forskellige udvalg, af både kjoler, skjorter, nederdele, flæser og flotte farver og prints. En hel dag til sådanne arrangement, kan godt være længe for dit barn med ubehageligt tøj. Derfor vælg også tøjet ud fra komforten, og vælg materialer der omslutter kroppen med velbehag.

For dem der heller ikke har det største budget til tøjet, skiller name it sig også ud. Det er super venlige priser, hvor alle kan være med, og det har bestemt ikke gået udover kvaliteten og kærligheden for tøjet i dets designproces.

 

Tøj til dit barn i de forskellige årstider

Det er superpraktisk at have flere forskellige slags overtøj til dit barn, så der er lidt at vælge i mellem. Til de rigtig kolde dage, kan det være vigtigt med en flyverdragt, eller heldragt til de aller mindste, og til de lidt større er en dunjakke altafgørende. Det er ikke mindst vigtigt for børnene at det også er overtøj man kan bevæge sig i, og rende rundt på legepladsen i. Det bliver så hurtigt beskidt, så at have et lille lager er en rigtig god ide. Så er man forberedt på de dage du ikke kan nå at vaske.