Sælg dit barns aflagte tøj, hurtig og nemt!

Har du ledt efter et sted, hvor du kan sælge dit børnetøj uden at skulle køre ud i en butik med det, og sætte en stand op osv? Så har du endelig fundet det rette sted hos littlerecycle.dk kan du nemlig sælge ud af dit barns aflagte tøj hjemmefra sofaen. Du opretter blot en profil, hvorefter du så kan gå i gang med at oprette dit børnetøj på din profil, når du har oprettet dit babytøj og børnetøj skal du blot sætte dig godt til rette med en god kop kaffe i sofaen og så vil vi gå i gang med at sælge tøjet for dig. Så kan du for hvert salg du får, følge med i via din profil hvilket dele der er solgt og hvor meget køberen har købt fra hos dig. Når du så modtager din første ordre, så skal den pakkes og sendes til køberen, det gør du nemt ved at printe en pakkelabel ud, som du nemt og enkelt kan hente via den salgs bekræftelse som du har modtaget på din mail, så skal den blot klistres uden på pakken og afleveres hos nærmeste gls pakkeshop. For hvert salg vi laver, for du 70% af købsbeløbet og vi tager kun 30% af købsbeløbet, vi tager altså ikke noget ugentligt gebyr eller noget kun de 30%.

 

Når du er sælger hos littlerecycle.dk kan du gøre nogle ting, hvis du ønsker at sælge ud af ungernes garderobe ekstra hurtigt, du kan for eksempel tilkøbe en promoveringspakke, som gør at dine produkter vil blive vist øverst i kategorier, på forsiden og i vores kategori promoverede produkter, så tør vi god garantere dig at salgene vil vælte ind og du vil inden ugen er omme, fået solgt rigtig meget ud af babytøjet eller børnetøjet.

 

 

Læs mere om at blive sælger her.

 

Når du er sælger hos littlerecycle.dk kan vi godt garantere dig en masse salg, da vi altid som minimum markedsfører vores produkter for 10.000 kroner på de sociale medier om måneden og det bliver forhøjet for hver måned. Så er du en af dem der syntes det er alt for godt at smide ud og som gerne vil gøre noget godt miljøet og andre familier, så skal du helt klart være sælger hos os. Vi har allerede nu mere end 200 forskellige sælgere i hele landet og der kommer flere til dagligt. – bliv en del af recycle-familien.

 

Herunder giver jeg 5 gode råd til at sælge sit børnetøj hurtigt!

 

  1. Tag nogle gode billeder af dit børnetøj

 

  1. Prissæt tøjet rigtigt, husk det ikke er guld

 

  1. Fremhæv dine mærkevarer

 

  1. Sælg kun god kvalitet (Tøj uden mærker og pletter)

 

  1. Skriv en god beskrivende tekst af børnetøjet