Den perfekte studentergave til hende

Et par gode idéer til den helt rigtige studentergave

Kender du også en der snart bliver student, som du gerne vil glæde med en lykønskningsgave på den store dag, men du er i tvivl om hvad du skal finde på? Så læs med her, så kommer der en lille guide til, hvad du eksempelvis kan finde på.

 

 

Lækkert nyt tøj

Du vil aldrig gå galt i byen med en lækker Neo noir kjole eller skjorte i en trendy farve, og eventuelt også i et flot mønster af blomster, da dette er et kæmpe hit i modebranchen lige nu.

Tøj er altid et sikkert hit. Spor dig ind på hendes stil, yndlings mærke og størrelse, så vil det helt klart være en gave hun vil blive glad for. Hvem elsker ikke lidt nyt lækkert tøj, og især et ungt menneske på SU ville blive glad for et nyt sæt tøj, om det er en kjole, et par bukser eller en lækker ny top er underordnet, det er dig der vælger.

 

 

Et betydningsfuldt smykke

Der findes rigtigt mange smykker til studenter. Der er lavet halskæder med studenterhuer på, og meget andet. Men det behøver ikke nødvendigvis have noget med titlen som nyudklækket student at gøre.

Du kan undersøge hvad studentens stjernetegn er, for så findes der eksempelvis nogle rigtigt søde smykker med stjernetegn på, det kan også være en halskæde med livstræet eller noget så enkelt som en diamant. Spor dig ind på hvad hun er til.

Et smykke er altid et hit, og der findes så mange muligheder, at det næsten er umuligt at gå galt i byen med, og ellers kan det altid byttes.

 

 

Gave på budget

De fleste har et gavebudget, nogle større end andre. Det er ingen skam at have et lille budget, for der er mange muligheder i forskellige prisklasser. Det kan være du selv er på SU eller at der bare ikke er, så stort et råderum i økonomien. Et par lækre sokker til kvinder i en flot farve eller med glimmer er også en god gave. Men hvis du synes det er for lidt, kan du altid supplere med en lille buket blomster. Husk på, at det at bliver student ikke er for gavernes skyld, men for at komme videre i uddannelsessystemet. Det er tanken der tæller.