Tag på campingtur til Gardasøen for hele familien

Gardasøen er Italien største sø, og befinder sig i det nordlige Italien mellem Milano og Venedig. Det er en yderst populær feriedestination, da du både finder flot natur, spændende kultur, mange aktiviteter og lækker mad for hele familien. Gardasøen og området omkring Gardasøen har meget mere at byde på end man lige tænker over.

Gardasøen er den perfekte feriedestination for en familieferie, med mange muligheder for familie aktiviteter. Her spiller campingpladserne en stor rolle, da camping er den mest populære overnatningsform ved Gardasøen.

 

Her tilbydes der nemlig også aktiviteter for hele familien. Læs mere om camping og få tips og tricks til at planlægge din familieferie, eller læs med her for en kort introduktion til camping ved Gardasøen.

 

Mange fordele ved camping

 

Når du skal vælge campingplads kan du vælge hvorvidt du vil bo tæt på de små byer omkring søen, eller om du vil bo ude i naturen. Dermed kan du bo tæt på det, som du prioriterer højest.

 

Camping er også en villig overnatningsform, som betyder du kan spare på overnatning og bruge pengene på spændende aktiviteter i stedet for.

 

Campingpladser tilbyder oftest faciliteter særligt til børnefamilier, såsom pool, restauranter og legeområder. Der er også gode muligheder for at finde legekammarater, da familiecampingpladser er særligt populære i området.

 

Hvis i vælger en campingplads med 4-5 stjerner, så får i oftest både poolområder, vandland og legepladser, helt perfekt til familieferien.

 

Vælg den form for overnatning, som passer til jer

 

Campingpladser tilbyder mange forskellige overnatningsmuligheder. I kan selv tage jeres campingvogn med og bo i den. I kan også låne mobilhomes, hytter eller bungalows på campingpladsen.

 

Skal det være minimalistisk kan i tage et telt med eller købe et telt når i ankommer, og bo i det. Nogle campingpladser tilbyder også komfortable luksustelte, som allerede er slået op, og som kan lejes.

 

Bo et sted som passer til jeres forventninger

 

Omkring Gardasøen ligger der mange hyggelige små byer, som alle tilbyder overnatningsmuligheder. Når du skal planlægge, hvor i skal bo, kan du være taktisk i forhold til den by, som du vælger. For eksempel er Limone den smukkeste by ved Gardasøen, hvorimod Sirmione er den by med det bedste natteliv.

 

Hvis der er specifikke seværdigheder, som i gerne vil se mens i er afsted, så kan i vælge at bo i en by som ligger tæt på disse seværdigheder.

 

I stedet for at bo i en lille by kan du også vælge at bo ude i naturen. Der er mulighed for at booke ophold helt nede ved kanten af søen, eller oppe i bjergene.

 

Ligegyldigt hvilken form for camping, som I vælger, så kan I være sikker på at få en god campingferie ved Gardasøen – til glæde for hele familien.