Skiferie styrker sammenholdet

Starter børn i en tidlig alder med at komme afsted på skiferie med familien og møde andre børn på en skiskole, vil det lære dem mange forskellige ting. Derfor er det en anbefaling at man prøver både at komme på sommerferie og skiferie med sine børn. Her tænker mange at det har man sikkert ikke råd til, det kan gøres relativt billigt at komme på skiferie som familie.

Lær dine børn at stå på ski

Udfordringer er godt til alle børn, jo tidligere desto bedre. Er du selv lidt af en skinørd og gerne vil have dine børn skal blive glad for skiferie, så skal du tage dem med på skiferie i en tidlig alder og give dem tid til at lære at stå på ski eller snowboard. Første gang i skal afsted behøver i ikke vælge et stort sted, det vigtigste er at de kan komme på en skiskole hvor de kan udfordre sig selv, med andre børn på skiskolen og de lære fra en anden en deres forældre, nemlig skilæren.

At de får mulighed for at lære fra en de ikke kender, gør at de bliver mindre nervøse for at komme på ski – i må selvfølgelig gerne være der på skiskolen det første stykke tid, derfra overlader i dem til skiskolelæren som hjælper dem mod at få kontrol over deres ski, hvor de laver forskellige øvelser som pizzaen, lære liften, hvordan de svinger og alt det her som er det essentielle for at kunne stå på ski.

Hvordan du finder en billig skiferie til familien?

Det korte svar er at du skal bestille i god tid så i får book tidlig rabat, dermed kan i nærmest selv vælge skidestination og spare alt mellem 500-1000 kr. pr mand. Her har i også mulighed for at vælger ferie ugerne så i ikke skal tage jeres barn ud af skolen.

Den anden mulighed er at i er prisjægere og er parate til at købe lige inden i skal afsted, det betyder at i må vælge det som der er og være heldig hvis jeres drømmedestination er den som er nede i en skarp pris. Her kan man typisk spare gode penge på bolig, liftkortet er altid samme pris. Kig evt. på Snowtrex eller Sunweb hvor liftkort er inkl. I prisen.

Det kan være svært at finde en billig skiferie, men er man ude i god tid eller omstillingsparat så kan man godt komme afsted en familie på 4 for omkring 10-15.000 kr. Alt efter hvilken årgang jeres børn er, mange steder i Norge og Sverige har nemlig gratis liftkort til børn under 6 eller 7 år, så længe de bruger skihjelm.