Tips til grønlandske familier

Lige meget hvor man kommer fra, kan der være mange ting som er nye og spændende når man for nyligt har stiftet familie. Er du ved at forberede dig på at der kommer en lille ny til verden, eller har du allerede børn? Der er altid nogle ting som man kan gøre for at forberede sig på at babyen kommer til verden, og det er selvfølgelig både mor og far som kan være med til at gøre klar. Der er både ting som man kan købe for at gøre sig klar til babyen, men man kan også forberede sig mentalt og praktisk

Flere og flere webbutikker sender varer til Grønland

Der er mange ting som man kan købe når man har en baby på vej, og det kan være alt fra barnevogne, til legetøj og bleer. Mange folk på Grønland har haft vanskeligheder med at få deres varer fra webshops sendt hjem, men heldigvis bliver den online detailhandel hele tiden bedre og mere effektiv. Bor du på grønland, så er det nemmere end nogensinde før at få tilsendt ting som du køber på internettet. Er du blevet gravid sammen med din partner, så kan det være en fantastisk ide at fortsætte sexlivet igennem graviditeten og i den første tid med barnet. Køb kondomer, glidecreme eller andre produkter som kan være med til at forbedre samlivet, og få det sendt til grønland eller hvor du ellers bor.

Pas på din krop når du ammer

Bor du på grønland, og synes du at butikkerne på din egn mangler nogle specifikke produkter som du får brug for under din graviditet? Det er vigtigt at passe på sin krops hud når man er gravid, og specielt når man ammer bliver huden ekstra udsat, og man får derfor brug for nogle gode hudplejeprodukter i høj kvalitet. Bestil creme til din hud, og husk at drikke nok vand imens du ammer for at holde din hud sund.

Babytøj og ting til når du er på tur med barnet

Bor du i et koldt klima, så siger det jo sig selv at det giver rigtig god mening at have noget varmt babytøj samt gode tæpper klar. Man kan selvfølgelig sagtens gå tur med baby selvom det er koldt, og den kølige luft kan også være behagelig og sund for alle mennesker i de rette mængder. Du kan for eksempel købe en babysovepose til når du går tur med barnet i barnevognen, og på denne måde nyde naturen i fulde drag imens babyen får sig en lur.