Stream TV med familien

I enhver moderne, dansk familie har der næsten med garanti været kamp om fjernbetjeningen i enten figurativ eller bogstavelig forstand. Det er trodsalt ikke altid lige nemt at finde noget, som alle gerne vil se en fredag aften. Det kan sågar blive nærmest umuligt, hvis man begrænser sig til ganske almindeligt flow-TV. På den måde er man nemlig ikke kun bundet af familiens varierende smag men også af, hvad de enkelte kanaler vælger at sende den aften.

Prisen på en hyggelig aften

Vil du gerne øge mulighederne for et godt kompromis og en hyggelig aften, kan det derfor sagtens betale sig at investere i streaming. På den måde er I ikke længere begrænset af de enkelte kanalers sendetider. I stedet kan I frit vælge mellem et væld af film og andet. Mange vælger dog kun en enkelt streamingservice, som de så langsomt suger tør, indtil der ikke er noget tilbage, der kan stille alle tilfredse.

 

Derfor kan man med fordel investere i et par streaming-services med forskelligt udbud, så man altid har noget at vælge imellem og kan tilgodese alle. Det er dog som regel ikke forudseenhed, der begrænser folk i at gøre netop det. I stedet er det som oftest prisen. Stream TV priser kan nemlig gå hen at blive høje, hvis ikke man passer på.

Er det det værd?

I så tilfælde må man opveje stream TV priser med, hvad man lige nu betaler for et normalt kabelabonnement. Kunne man for eksempel finde på helt at erstatte det ene? Derudover er det dog også en god ide at se en smule nærmere på priserne for de enkelte streamingtjenester. Hvilke er de billigste og hvilke giver mest muligt for pengene? Det kan der ikke findes noget endegyldigt svar på, for i sidste ende handler det om jer og jeres smag i underholdning.

 

Tag derfor gerne priserne i nærmere øjesyn og se for eksempel, om der er et specielt familieabonnement, der tillader flere burgere til en fornuftig pris. Her kan i finde Netflix priser, hvis I er interesserede i de mange film, danske såvel som udenlandske på Netflix.

Vælg ikke streamingtjeneste baseret på popularitet

Et alternativ til Netflix kan være Dplay. I kan derfor også kigge nærmere på Dplay priser. Det handler nemlig ikke altid om udvalgets bredde og popularitet. Hvorvidt der er noget for hele familien kan i mange tilfælde være mindst lige så vigtigt. Stream TV priser varierer, og i sidste ende ved kun I, hvornår det er pengene værd.