Skab bedre betingelser for familiens bedste ven med frisk hundemad

I dag går vi mennesker utrolig meget op i, hvad vi putter i munden. Vi har fokus på, at vores madvarer er økologiske, lokalt producerede og så friske som muligt. De samme standarder gælder dog ikke, når vi giver vores kæledyr mad. Her spiser vi dem tit af med noget kedeligt, billigt tørfoder, der er købt nede i det lokale supermarked.

Hvis I begynder at sætte lige så høje standarder til det foder, I giver jeres hund, som I gør til den mad, I selv indtager, så vil I dog opleve at livskvaliteten hos jeres hund stiger markant.

Frisk hundemad er rigtig mad

Et bud på hvordan I kan give jeres hund en bedre madoplevelse er ved at købe frisk hundemad fra Maetpets.com. MÆTs friske hundemad er helt ægte mad. Det består af rigtigt kød og sunde grønsager – og dermed i bund og grund kunne det lige så godt være mad, som I selv ville spise. Den friske hundemad er tilberedt mildt, så den er nem for hunden at optage.

Det kan måske umiddelbart virke som en lille smule for meget at begynde at gå op i, at jeres hund også spiser gode økologiske, råvarer fra lokale gårde, men ligesom at vi mennesker bliver påvirket af den mad, som vi spiser, så gør hunde det også. Og jo bedre maden er, des bedre har både vi og hunden det.

Frisk hundemad er godt for hunden

Hvis I begynder at give jeres hund frisk hundemad, vil I opleve, at jeres hund udviser mere energi. Både fordi den rent faktisk begynder at spise sin mad, modsat hvis I har oplevet, at den tit lod sit tørfoder stå i flere dage, fordi den synes, at det var for kedeligt, og fordi den, når den spiser frisk hundemad, får et sundt måltid fyldt med vitaminer, mineraler og fibre, som vil give den masser af energi. Derudover har frisk hundemad også positive indvirkninger på pelsen og det er godt til dårlige, og sarte maver. Frisk hundemad har nemlig en højere optagelighed hvilket skaber en bedre fordøjelse.

Via frisk hundemad kan I skabe langt bedre betingelser for jeres hund. Lige nu har vi en tendens til at give hunden tørfoder, som overført til menneskemad ikke er noget, som vi selv ville spise. Måske er det på tide at tænke lidt mere på hunden og give den god nærende, økologisk mad – præcis ligesom det, vi selv sætter pris på, når vi spiser.