Hvor meget beskytter en stiksikker vest?

Når du og din partner skaber jeres egen lille familie, får I både stor glæde, men også et stort ansvar. Ansvaret ligger nemlig i, at du og din partner skal passe på jeres børn og sikre jer, at intet ondt kan skade familien. Det er et stort ansvar, og selvom risikoen for at møde ondskabsfulde mennesker er lille, er den der stadig.

Så længe der er bare en lille risiko, bør du investere i udstyr såsom en stiksikker vest, der nemt kan beskytte din familie. En stiksikker vest behøver ikke at være hverken en dyr eller en besværlig investering, og du bør altid have et par stiksikre veste liggende, hvis I skal ud at rejse eller bare vil have lidt ekstra sikkerhed gemt væk inde i hjemmet.

Hvad er en stiksikker vest?

En stiksikker vest er en beklædningsgenstand, du kan iføre dig, så du er sikret mod knivangreb eller stik med skarpe genstande. Materialerne i en stiksikker vest er så hårdføre, at de kan modstå meget kraftige slag og utroligt skarpe genstande. Når du bærer en stiksikker vest på din overkrop, kan du altså være sikker på, at en kniv både forfra og bagfra ikke vil kunne gøre stor skade på din krops overflade eller indre organer.

En stiksikker vest er også smart, da den hverken fylder for meget eller vækker særlig opsigt. Du kan med andre ord sagtens iføre dig en stiksikker vest under dit normale tøj, uden at nogen vil lægge mærke til det. Det er smart, da du på den måde kan nyde godt af sikkerheden ved en stiksikker vest i dagligdagen, uden at nogen spørger ind til, hvorfor du går rundt med sådan en ekstra beskyttelse.

Hvor meget beskytter den?

Stiksikre veste kommer i mange forskellige størrelser og former, og nogle veste beskytter større dele af kroppen end andre. Oftest vil din brystkasse, mave og ryg som minimum være beskyttet ved løse covers, mens mange stiksikre veste også dækker en stor del af din krops sider.

Så længe du vælger en stiksikker vest, der lever op til NIJ standard 0101.06 og Stab level 1 0115.00, kan du være sikker på, at intet vil kunne trænge igennem materialerne. Af den grund er det en god investering at have en stiksikker vest eller to liggende klar i hjemmet, så du og din familie altid har en ekstra beskyttelse i tilfælde af ubehagelige oplevelser.