Sådan er du bedst forberedt på dårligt vejr under brylluppet

Som brudepar vil man helst gerne kunne kontrollere det hele under sit bryllup. Men én ting man altså ikke kan kontrollere, er hvordan vejret arter sig. Og her i Danmark har vi trods alt ry for at få os nogle ordentlige byger af og til.

Læs med her for at få nogle gode ideer til hvordan du bedst muligt forbereder dig på dårligt vejr under dit bryllup.

Passer paraplyen til brudetøjet?

Det er først og fremmest en god ide lige at tage et kig på, hvilken paraply man har med sig til selve brylluppet. Hvis himlen ser ret grå ud, så er det trods alt vigtigt at man har en med sig. Men denne skal nu også passe til resten af ens udseende.

Man kan få paraplyer i mange forskellige designs og man kan altså også finde nogle, som er meget pænere end andre. Du kan tage et kig på Paraplybutik.dk for at lære mere om dine muligheder. Du vil her kunne finde frem til nogle rigtig flotte paraplyer, som kan passe godt til dit brudetøj, så du kan se godt og smart ud på bryllupsbillederne.

Du kan for eksempel finde nogle i en meget klassisk og elegant stil. Men du kan også simpelthen finde nogle helt hvide og sort klassiske paraplyer se fx mere her hvid golfparaply. På den måde er der i hvert fald ingen farer for, at den skiller sig for meget ud i forhold til dit brudetøj.

Hvor holder du festen?

Overvej også meget gerne hvor det er du afholder denne fest. Det kan være meget fristende at holde festen udenfor i landlige omgivelser, da det kan give en helt særlig charme og lægge en særlig stemning for brylluppet. Men det er altså også lidt af en risiko at tage.

Samtidig er det heller ikke helt optimalt at holde brylluppet inde i en dunkel gammel kro, hvis vejret stråler udenfor. Det kan hurtigt blive lidt frustrerende.

Den bedste løsning ville være, hvis i holdt festen indenfor med gode muligheder for at rykke udenfor, hvis vejret arter sig pænt. Man kan for eksempel leje fælleshuse eller -lokaler, hvor der hører gode græsarealer med til. På den måde har I altid mulighed for at trække udenfor med et par stole og et glas vin, hvis vejret er rigtig pænt.

Hold brylluppet i mindre ’farlige’ måneder

Overvej også nøje hvilken måned det er du holder dit bryllup i. Det er for eksempel altid en risiko at holde brylluppet om foråret eller om efteråret. Selvom vi sagtens kan få nogle pæne dage i disse sæsoner, så kan vi også få også nogle meget regnfyldte dage.

Det sikreste er at holde brylluppet om sommeren, hvor der er bedst muligheder for pænt vejr. På den måde kan du også bekymre dig om en mindre ting under brylluppet.