Få familiens år i en fotokalender

Som familie tager I muligvis mange billeder hele tiden, i håbet om at forevige et hvert vigtigt øjeblik, så I altid har mulighed for at se tilbage på det til evigt minde. På Fremkaldelseafbilleder.dk kan du finde alle de informationer, du måtte have brug for, for at kunne lave- og bestille en fotokalender med familiens billeder for året, der er gået.

Der findes flere forskellige udbydere, der tilbyder muligheden for at lave en personlig kalender. At lave en fotokalender kan lyde simpelt, men det er en god idé at undersøge de forskellige udbydere, da deres værktøjer er meget forskellige, og det kan være, at du bedre kan finde ud af det ene værktøj fremfor det andet.

 

Få månederne til at passe sammen

 

Når I skal lave en fotokalender for familiens år, er det en sjov idé at få månederne til at passe sammen. Det betyder, at I tager en måned ad gangen; I samler alle billeder fra januar, går dem igennem og finder de allerbedste, der skal sættes ind i kalenderen på januar måned.

 

Så kan I for hver måned opleve tidligere års periode i samme måned, og hele tiden kigge tilbage sammen og snakke om minderne. Det er altså en god måde at give billeder helt nyt liv, som I kommer til at gå og kigge på måned efter måned.

 

I kan i mange af værktøjerne også sætte små flag på de datoer, hvor I hver især har fødselsdage, som en lille markering, når det er den aktuelle måned, der hænger fremme på væggen. I kan også selv tilføje andre symboler og tekst, hvis der er andre ting, I ønsker at markere i kalenderen.

 

Gør det til et fællesprojekt

 

Hvis I gør det til et fællesprojekt at lave kalenderen, er det en måde for jer at samles som familie og hygge omkring et kreativt projekt der inkluderer alle både rent fysisk, men også i forhold til at I alle måske er på billederne, I skal have valgt til kalenderen.

 

I kan også dele månederne op, så nogle tager sig af bestemte måneder, og andre tager sig af andre måneder. Når I har fået kalenderen hjem og hængt den op, vil det for hver måned være en overraskelse, hvilke billeder der er valgt på hver måned for dem, der ikke var med til at vælge billederne til den aktuelle måned.

 

En fotokalender er også altid en fantastisk gave at give til et familiemedlem som med garanti vil blive overrasket.

 

Så selvom det er et stort arbejde at sammensætte en flot fotokalender, er det hele besværet værd, når man så efterfølgende kan nyde den i 365 dage – og blive mindet om alle de gode tider, som man har haft sammen.