En massagestol i den travle hverdag

I en børnefamilie er der tryk på. Med to gange fuldtidsarbejde, bleskift, børnehavehentning, indkøb, madlavning og alt hvad der ellers følger med i familielivet, er der tryk på i hverdagen. Både mor og far er i gang, og det kan være svært at trække stikket. For hvor finder man roen, når der konstant er tryk på? Hvor får man en pause, når man altid kunne bruge sin energi et mere effektivt sted? Flere og flere forældre føler sig utilstrækkelige og til tider flove over at have et behov for at pleje sig selv. En tid, hvor man kan samle energi til at være den forælder, man egentlig gerne vil være. Og den man ved, at man kan være. Der burde ikke være noget flovt i at anerkende sine egne behov. Det er der heldigvis begyndt at komme mere fokus på. At man som forælder gerne må trække sig og lade op. Men selv når man har anerkendt behovet, kan det være vanskeligt at finde ud af, hvordan man så oplever at få hvilet ud og samlet energi. Hertil er der flere som finder velvære ved brug af forskellige former for massagestole.

 

Massagestol i privaten

En massagestol er med til at afspænde musklerne i kroppen. De kan, som mange andre typer maskiner, fås i forskellige størrelser, former og farver. Dette giver muligheden for at tilpasse og købe netop den type massagestol, som giver mening i det enkelte hjem. Med en massagestol i privaten kan man som forælder trække sig med en aktivitet, som ikke kræver hverken den store hjerneaktivitet eller fysisk aktivitet. I stedet kan man læne sig tilbage, trykke på et par knapper og mærke, hvordan spændingerne langsomt løsner sig i kroppen. En massagestol virker om muligt på nogle som en luksusvare. Og den giver da i den grad også muligheden for luksus i eget hjem. Men fordi der findes så mange muligheder, er det ikke kun rigmænd, der har råd til at have en massagestol derhjemme. Nu kan de travle mødre eller fædre i hele landet få lov at få deres korte pause fra al hasten og bare slappe af.

 

15 minutters pause

Man skal på ingen måder undervurdere, hvilken effekt det har at få lov til at trække sig i 15 minutter, hvor man ikke skal forholde sig til noget eller nogen. Med et kvarter i en massagestol har man en aktivitet at gå til, når man trænger til en pause. På samme tid er det fysiske velvære, som man oplever i en massagestol ikke til at tage fejl af. Der er kun positive ting at sige om den afspænding, som man oplever ved den korte pause i sin massagestol. Det er altså et værktøj til den travle husmor eller -far, som har brug for en måde at trække sig naturligt på, så man igen kan have energi til at være den, man er.