Trivsel og livskvalitet til hele familien – også kæledyr

Det er aldrig for sent eller umuligt for nogen at blive raske og/eller forbedre livskvaliteten. Det har et naturremedie bevist gang på gang. Uanset om det er understøttelse til livsstilssygdomme såsom gigt, diabetes og KOL, eller om det er til at mindske stress og få bugt med søvnløshed, så har denne særlige plante muligvis også en løsning til dig.

Alle bør have mulighed for at opleve livet fuldt ud, fremfor at være nødt til at kæmpe sig igennem det.

Det gælder både børn, forældre og dyr.

I kølvandet på stigende lidelser blandt befolkningen, har flere opdaget egenskaberne ved den ikke euforiserende hamp plante.

Hjælp til selvhjælp

Patienter og andre der har har benyttet sig af planten som naturremedie har opdaget mulighederne for at komme tættere på dit ultimative velvære, fremfor kun begrænsninger.

De anvender hamp planten som hjælp til selvhjælp – en mulighed for at komme ud af de fysiologiske udfordringer og få mere tid og overskud til at nyde livet og klare hverdagens udfordringer.

Frisk hamp har flest næringsstoffer

En af de bedste måder at anvende hampen på som kosttilskud er i form af hamp juice. Den er nemlig så ren som mulig og indeholder flest mulige gode næringsstoffer fra planten, uden det euforiserende.

Det er desværre ikke muligt at dyrke hamp planter i sin køkkenhave endnu, og derfor har et familielandbrug i Holland handlet på det. De leverer frisk hamp juice i frysetørret form, det vil sige som pulver der kan blandes i vand, juice eller smoothies, samt i foder. Pulveret fås også i vegetabilske kapsler samt i dråber.

Produkterne forhandles under brandet SanaNordic, som føres af en dansk virksomhed.

Ved at friskpresse juicen fra cannabisplanten og omgående frysetørre den til pulver, har de bevaret friskheden i produktet – og dermed en del af naturen.

Dette friske og ”levende” produkt er så tæt på naturen som muligt – 100 % raw & rent. Det er til for at nære vores celler med lige netop det, de har brug for.

Det aktive stof i hamp juice produkterne, som er unikt for planten, kaldes for Cannabidiol-Syre, kort CBD-Syre. Det anslås, at stoffet er op til 50 gange kraftigere antioxidant end vitamin C. Desuden er den langt mere kompleks, og regulerer op til 210 funktioner i kroppen, ifølge læge og professor, Dr. William Courtney.

Sikker for børn – og for dit kæledyr

En anden væsentlig fordel ved hamp juice er, at den er mild nok til at blive indtaget af alle fra en alder af 2 år. Blandes den op med for eksempel æble juice, er den bitre smag afværget og det er sikkert at servere det for sit barn. Udover CBD-A indeholder hamp juice nemlig også vitaminer og mineraler, der er letopløselige i kroppen.