Gør livet for din kat endnu sjovere

Hvis du er den heldige og lykkelige ejermand af en kat, ved du også vigtigheden i at give den de bedste betingelser for en sjov og udfordrende tilværelse – hvor der er rig mulighed og ikke mindst plads til leg og udfoldelse. Med et kradstetræ sikrer du, at din kat altid har noget sjovt at give sig til!

Hvad er et kradsetræ?

Et kradsetræ er et redskab, der er skabt med henblik på at udfordre din kat. Kradsetræet er bygget til kattens skarpe kløer og tager dermed ikke skade, selvom katten er “hård” imod det. For katten er det nemlig en naturlig del af tilværelse at have noget at kradse i – og ikke mindst er det en god mulighed for at få strakt ud i både for- og bagpoter. Disse elementer er ganske vigtige dele i kattens natur.

Et kradsetræ er dermed lige dele sjov og leg for din elskede kat – og samtidig er det også en vigtig del af at give katten de bedste betingelser for at leve et så normalt liv i overensstemmelse med dyrets normale adfærd og instinkt. Det handler om at give katten de bedste rammer for at være i tæt synkronisering med dets oprindelige habitus.

Hvordan holder du din kat i form?

Det er vigtigt at bidrage til, at din kat holdes i god form. Det er et vigtigt led i kattens sundhed – og som ejer er det derfor essentielt, at du giver katten de bedste rammer og betingelser for at realisere dette. Som ejer kan du blandt andet gøre dette ved at give din kat de fornødne redskaber og sikre, at disse altid er til rådighed for den.

Et kradsetræ er nemlig utrolig anvendelig og ikke mindst brugbar og god til at styrke kattens muskler. Muskulaturen kommer nemlig på arbejde, når katten strækker, hiver og trækker med kløerne i kradsetræet. Det er dermed med til at styrke hele kattens krop – og er altså andet end bare leg og sjov, selvom det selvfølgelig ofte godt “bare” kan se sådan ud.

Der findes derfor mange gode grunde til, hvorfor et kradsetræ er den bedste investering, du kan give din kat.

Der findes mange forskellige kradsetræer

Der findes netop mange forskellige kradsetræer, der både varierer i størrelse og udseende. Det kan godt være, at du, som ejer, ikke finder redskabet specielt kønt – og ikke ønsker at have det stående i hjemmet som en del af indretningen. Heldigvis findes der mange kradsetræer, der er diskrete i deres udseende.