Sådan kan du investere i mere familietid

Det kan være svært at finde tid i hverdagen til at være familie. Der er arbejde, rengøring, indkøb, sportshold, fitnesstræning, gåture med hunden, madlavning, oprydning, legeaftaler og lektier m.m. som der hver dag skal bruges tid på. Men hvornår har i egentlig tid til sammen at gøre noget som familie når hverdagen bare køre derudaf?

Få mere tid
Der er flere måder at spare diverse processer på, så man sammen kan få mere tid sammen som familie. Drop fitnessabonnementet og løb en tur sammen med børnene eller lav gymnastik sammen hjemme på stuegulvet. Køb ind online og slip for lange køer i supermarkedet efter arbejde og fristelser og impulskøb som alligevel koster penge der kunne være sparet og som i ikke har brug for. Lav faste rutiner for hvad dage der skal gøres rent og hvilket tidspunkt på dagen der laves lektier. Måske har i køkken-alrum som gør det muligt at lave lektier samtidig med at der laves mad, så der hele bliver en fælles oplevelse. Og invester i et blødgøringsanlæg så i kan slippe for en masse timers rengøring og spare tid og penge på vedligeholdelse af diverse hårdhvidevare og husholdningsapparater samt på indkøb af sæbe og rengøringsmidler.

Hvordan kan et blødgøringsanlæg hjælpe mig?
Et blødgøringsanlæg eller drikkevandsgodkendt forfilter fra Aqua Danmark går ind og fjerner kalken i dit vand. Dette gør at der ikke samler sig kalk i rør og varmtvandsbeholder, hvilket giver dig bedre udbytte af din varme og dermed er en energioptimering af din bolig. Derudover vedligeholdes diverse vanddriftige hårdhvidevarer og husholdningsapparater samt armaturer også bedre fordi der ikke samler sig kalk i filtre og slanger. Dette forlænger også deres levetid op til 5 år. De bruger også mindre sæbe og dit tøj fra vaskemaskinen behøver slet ikke skyllemiddel fordi det med det bløde vand automatisk bliver blødt og holder derudover farven bedre. Du slipper for kalkstriber på glasvægge, armaturer og service fra opvaskemaskinen. Du sparer dermed en masse penge på vedligeholdelse og udskiftning som kan bruges på oplevelser sammen med din familie. Nu tænker du måske ”ja det er fint med lidt ekstra penge om måneden til oplevelser, men der er jo stadig ikke tid til familietiden?” – men jo det er der da!

Mere tid i hverdagen
Ved at fjerne kalken i dit vand vil du ikke have kalk på fliser, armaturer, vask, toilet osv. Faktisk er der lavet forsøg som viser at du kan spare op til 5 timer om ugen på rengøring af dit hjem. Og de 5 timer kan du investere i din familie og jeres kvalitetstid. Det er en win-win at få et blødgøringsanlæg i boligen og det kommer alle familiemedlemmer til gode.