Invisalign til teenagere

Har du et barn som døjer med et tandsæt, som ikke ligger lige i munden. Så er der mulighed for at regulerer barnets tandsæt ved brug af invisalign.

Naturlig regulering af tandsæt

Mange mennesker har anvendt invisalign til regulering af deres tandsæt. Oftest fordi tandsættet har hæmmet deres smil heraf udseende, idet nogle tænder har været skæve eller ligefrem ligget forkert i munden. Derfor kan afhjælpning med invisalign teens være til stor gavn for dit barn.

Skæren tænder

Et skævt tandsæt kan også volde skæren tænder om natten. Det kan være ubehageligt oveni at man ikke får den nattesøvn, man behøver for at fungerer i hverdagen. Så det er vigtigt at vide, at der er råd for det.

Hvem drømmer ikke om at have et flot smil

Et flot smil er en del af vores kontakt til omverdenen. Og smil smitter også, så føler man sig i hæmmet i at smile til andre, kan det dertil også påvirke vores selvværd negativt. For unge mennesker som også kan være usikre på sig selv grundet puberteten, er det derfor vigtigt at støtte dem, hvis et tandsæt volder dem store problemer i deres hverdag. Og at se sit barn eller teenager glad, er nok noget alle forældre bifalder. Så kan noget afhjælpes som et skævt tandsæt, så vil en gratis undersøgelse være en god start.

Et dårligt selvværd er aldrig en god start på en teenagers liv

Et sundt selvværd og ligeledes en god selvfølelse er alfa og omega for et godt liv. Og især for unge teenager, som i deres udvikling skal til at stå på egne ben på vej til voksenlivet. Her kan en dårlig selvfølelse hæmme den unges udvikling, som kan sætte sig i en for livet. Det bør selvfølgelig undgås, idet det er så vigtigt, at unge mennesker kommer godt afsted i livet. For som voksen også at opnå det gode liv med betydningsfulde og nære relationer.

Teenageren i centrum

Det gode ved invisalign kosmetisk tandregulering er, at der taget højde for at den unge er teenager med hensyn til dets udseende. Mange teenager går nemlig op i deres udseende, hvilket er ganske naturligt i den alder. Ved anvendelse af gennemsigtige bøjler afhjælper det problemet med at bøjler kan ses for meget, idet de fremstår usynlige. Det bidrager til, at den unge føler sig mere tryg på vej til det smil vedkommende altid har ønsket sig.