Gaveidéer til barnet der har alt

Børn i Vesten i dag har så mange ting, at det kan være svært at finde ud af, hvad de skal give dem i gave. Det er et tegn på vores tid, at børn er gået fra at være taknemmelige for et par enkle stykker legetøj til at kræve den nyeste must-have gadget eller designertøj. Det skyldes til dels, at de vestlige lande er rigere end nogensinde før, og at forældrene i stigende grad er villige til at bruge penge på deres børn. Men det skyldes også det uophørlige pres fra markedsføring og reklamer, som overbeviser børn om, at de har brug for de nyeste og bedste produkter for at være lykkelige. Resultatet er, at vi står tilbage med en generation af materialistiske og berettigede børn, som har mistet forbindelsen til, hvad det vil sige at være taknemmelig. Det kan man dog ændre på, ved ændre ens egen tilgang til det at give dem en gave. Hvordan? Det kan du læs mere om i denne artikel, hvor vi også giver dig et par gaveidéer, til hvad du kan give din børn.

Invester i dit barns fremtid

En måde at lære dit barn at være mere taknemmelig på, er ved at give dem gaver, som er en investering i deres fremtid. I stedet for at købe store og dyre gaver, så giv dem en mindre og mere praktisk gave og sæt resten af pengene ind på en opsparingskonto. De vil muligvis først forstår det når det bliver voksne, men bedre sent end aldrig, som man siger. Denne fremgangsmåde kan nemlig give dem en god start på livet.

Doner penge i dit barns navn

En anden måde du kan lære dit barn at være taknemmelig for det, det har, og samtidige give dem nogle bedre værdier, er ved at give dem en gave, som er donation til en velgørenhed, i deres navn. Ligesom med ovenstående, så giv dem en mindre gave og giv resten af pengene til velgørenhed. At sponsorere et barn uden forældre og give det mulighed for at komme i skole er også en god måde at gøre det på.

Brug mindre penge på mindre gaver

En sidste måde er at nøjes med at give små gaver og dermed vende barnet til, at størrelsen af gaven ikke er alting. På Top Gaver kan du finde mange små, men rigtig god gaver, som dit barn vil værdsætte, måske ikke i første omgang, hvis det er vant til de store, men ellers med tiden.