Er hunden eller katten kommet til at ødelægge jeres ægte tæppe?

Når man har dyr i hjemmet, så kan det hurtigt komme til at ske uheld. Det kræver ikke, at man er væk mere end et par minutter, og pludselig har hunden eller katten haft fat i tæppet. Dyr er ikke altid nemme at kontrollere, når man ikke selv er hjemme, men der heldigvis en masse hjælpe at hente.

Er det muligt at redde ødelagte ægte tæpper?

Ægte tæpper kan være meget dyre, og man bliver hurtigt knyttet tæt til dem og deres plads i hjemmet. Det er heldigvis muligt at reparere skader som eventuelt dyr er skyd i. Det kan også være vandskader, brandskader eller noget helt andet, som uheldigvis har skadet dit tæppe.

Alt håb er bestemt ikke ude, og du skal blot sørge for at få hjælp til at redde dem, så du kan beholde dem i mange år fremadrettet.

Få hjælp med det samme

Når skaden er sket, så er det vigtigste naturligvis, at man får hjælp med det samme. Hvis et dyr har tisset på tæppet, så vil det bestemt ikke blive bedre for tæppet eller hjemmet, at det bliver liggende. Det handler derfor om at få sendt det afsted til professionelle som kan redde tæppet.

Ægte tæpper pynter flot i mange hjem, og det er naturligt, at man ikke ønsker at opgive dem, fordi man har fået en ny beboer. Mange tilbyder muligheden for at komme til dit hjem og vurdere dit tæppes skader, så du kan være sikker på, at du får den rigtige hjælp.

Du kan se mere her om, hvilke reparationer der oftest bliver udført og få et overblik over, hvilken hjælp du har brug for.

Giv ikke op på tæpperne

Man kan måske i et øjebliks frustration frygte, at tæppet er ødelagt for altid. Det er dog svært at vurdere selv, da man ikke kender til ens muligheder. Du skal derfor ikke give op for tidligt, når dit kæledyr har været lidt for godt i gang.

Et dyr kan uheldigvis finde på at kradse eller bide i tæpper, og det er ofte muligt at udføre en reparation, så skaden er knap så tydelig.

Du kan naturligvis komme ud for, at den præcise skade ikke står på hjemmesiden. Du skal dog ikke kaste håndklæde i ringe endnu, men i stedet for ringe efter hjælp. Det kan nemlig være, at de har mulighed for at hjælpe dig alligevel.

Beskidte tæpper kan reddes

Dyr tager ikke sko af og på, når de går ind og ud af hjemmet. Der vil derfor komme mere skidt ind i hjemmet og også på dine tæpper. Igennem tiden kan dine tæpper blive meget beskidte af dyrets pels, poter og godbidder, og det kan blive meget tydeligt.

Det er heldigvis muligt at få renset og repareret dine tæpper. Det kan nemlig være, at skaden, som du selv kan se hjemme i stuen, bliver meget mindre tydelig, når det er rengjort og klargjort til dig igen.