De bedste oplevelser for børn i Dubai

De bedste oplevelser for børn i Dubai

Dubai er et ferieparadis. Der er utallige muligheder for at holde en ferie i ørkenstaten. Man kan have en aktiv ferie, en storbyferie eller en klassisk badeferie med familien. Der er rigtig mange oplevelser for børn, som kan opleve en masse forskellige ting. Alt fra Legoland, akvarium og badelande er bare nogle af de få ting, som Dubai har at tilbyde børnefamilier, som vælger at rejse til Dubai. Derudover er flyturen kort, hvilket kan gøre en familietur mere overskuelig.

Legoland i Dubai

Der er åbnet en Legoland i Dubai. Det er en af de bedste oplevelser, som Dubai kan tilbyde børn. Universet er som man kender det fra Danmark. Eventyrligt og spændende. Dette er ikke anderledes i Dubai. Der er et vandland inde i parken, som er specielt designet til børn. Det eneste vandland i Dubai, som er bygget til børn. Herudover kan man også besøge Lego Factory, hvor man kan se hvordan Lego bliver bygget. Man kan tage kørekort i parken, hvor man vil køre rundt i LEGO-biler efter man har modtaget Legolands kørekort.

Atlantis Aquaventure

En af de helt store oplevelser for børn i Dubai ville være at besøge Atlantis Aquaventure. Badelandet, som er kåret til det bedste i Mellemøsten, hører til hotellet Atlantis som befinder sig på spidsen af Palmen i Dubai. Det er et rigtig godt badeland, som er fyldt med spændende ting og oplevelser for børn. Det er himmel for børn, som er aktive og kan lide at bevæge sig rundt i vand. Det er helt klart et besøg værd, hvis man har børn med på sin ferie til Dubai. Herudover huser hotellet også det store akvarium ”The Chamber”, som er et kæmpestort akvarium, hvor børnene kan kigge på masser af forskellige arter af fisk

Dubai Aquarium og Underwater zoo

Dubai Aquarium og Underwater Zoo er også et oplagt sted at besøge, hvis man har børn med på sin rejse. Det er placeret i Dubai Mall, hvor man altså også kan tage rundt i det store shopping center og shoppe. Her findes der uendeligt mange butikker. Der er butikker af alle slags og man kan finde alt i dette center. Det er altså også her, at man kan besøge et kæmpestort akvarium inde i centeret. Det fylder omkring 3 etager indenfor. Det er meget spændende at kigge på de hundredvis af forskellige fisk og hajer som svømmer rundt.