Sådan vælger du din hunderace

Sådan vælger du din hunderace

 

Skal du forøge din familie med en firbenet ven? Her kan du læse en komplet guide, om hvordan du vælger den rette hunderace. Det kan være svært at finde den rigtige race hvis man er førstegangskøber og det er der god grund til. Der findes i alt over 400 forskellige hunderacer. Inden man tager ud og køber hund er der en masse overvejelser man skal have gjort sig inden, da det er et stort ansvar man påtager sig. Der er mange ting man skal tage højde for. Udover en masse økonomiske udgifter såsom foder, forsikring og dyrlægeregninger m.m. Skal man også huske på at hunden bliver en del af dit liv de næste 10-15 år. Du skal ud at gå om det regner eller sner, men til gengæld får du et dejligt væsen, som beriger din hverdag med masser af glæde og kærlighed.

 

Hvordan vælger du den rigtige race

Du skal finde ud af hvad du er til og hvad der vil fungere i din hverdag. Der er stor forskel på at have en stor Schæferhund og en lille Bichon Havanais. Den mindre hund kræver mindre arbejde.

Bor du på et nedlagt landbrug eller et stort hus med massere af plads? Er du typen som elsker at gå lange ture og som vil elske at bruge sin weekend i hundeskovene eller til hundetræning? Så skal du med sikkerhed vælge at købe en større hund. Dette kunne nemt være en Golden Retriever eller Labrador Retriever. Bor du derimod i en mindre lejlighed og er mere til en hygge hund, skal du gå med en mindre hunderace. Det kunne være en Pomeranian, Malteser eller anden lille hund. En hunderace i den størrelse kræver både mindre træning, færre gåture og er langt billigere i forbrug. Hundens størrelse gør også det er en rigtig putte hund, den kan ligge på maven af dig i sofaen og fylder ingenting. På Dyreportal.dk kan du finde hunde til salg.

 

Find et sikkert sted at købe hundehvalp

Når man skal ud at købe sin hund eller hundehvalp, skal man undersøge sine muligheder om man skal adopterede, finde en som bortgives eller finde hundehvalp på Dyreportal.dk. Der er rigtig mange gode grunde til hvorfor man skal vælge at bruge dyreportalen til at købe sit kommende kæledyr. Når det handler om et levende væsen er det vigtigt at man kan føle sig tryg fra start til slut. Derfor koster det et mindre beløb i kompensation for at hjælpe med at sortere alle useriøse henvendelser fra. På den måde hjælper man sælger, ved kun at modtage seriøse henvendelser fra de mest kvalificeret køber til deres kæledyr. Som sikkerhed for handlende på portalen, validere Dyreportal.dk alle annoncer manuelt og kun ægte annoncer bliver udgivet på siden. Find det rigtige match som passer til dine behov.

 

Hvor skal man sælge dit kæledyr

Der er faktisk et begrænset udvalg, af hvor man kan sælge sine dyr. Går man på DBA eller Guloggratis ender man ofte med en masser af useriøse henvendelser. På Dyreportal.dk er det altid gratis for sælger at sætte sine kæledyr til salg, om man er privat eller opdrætter. Som opdrætter har man mulighed for at vælge en professionel salgsside helt gratis, på siden får man sit eget galleri, en “Om os” tekst og man kan sætte et link ind til sin egen side. En salgsannonce tager under 5 minutter og lave og når du har trykket godkendt, modtager deres kundeservice besked  om dette og gennemgår annoncen. Hvis alt er som det skal være bliver den godkendt kort tid efter. Nu bliver dit kæledyr vist for tusindvis af køber.