Forskellige virksomheds ideer for familien

Før du går i gang, er det vigtigt at identificere og diskutere din families færdigheder og styrker. Hvem er god til at gøre hvad? Dette vil gøre det lettere at fordele roller og ansvar i virksomheden. Udnyt dine kollektive færdigheder og ekspertise eller vær åben over for træningsprogrammer, der åbner endnu flere muligheder for dig som familie. Her er nogle ideer.

Overkommelig Family Business Restaurant

Ligger dine talenter i køkkenet? Hvis du kommer fra en familie, der har en passion for mad, kan det være en drømmemulighed at åbne en restaurant. Denne form for familievirksomhed til en overkommelig pris appellerer især til lokalsamfund, der byder små familieejede restauranter velkommen i området over kæderestauranter.

 

Omkostningerne ved at åbne en lille restaurant varierer meget, afhængigt af hvilken størrelse du har i tankerne. Udover et lokale og indretning, skal der i disse dage også oprettes en restaurant hjemmeside til enten online takeaway eller i det mindste bruges som et online menukort.

Overkommelige familievirksomhedsmuligheder i rengøringsbranchen

Hvis din familie ønsker at komme ind i en anden voksende industri med overkommelige opstartsomkostninger, hvad med at oprette en rengøringsvirksomhed? Målmarkedet er virksomheder, der outsourcer deres rengøring for at opretholde et rent og desinficeret miljø for deres medarbejdere og kunder. Tag et kig på franchisemarkedet for sanitetstjenester for at få en bedre idé om, hvordan dette kunne fungere som en familievirksomhedsidé til en overkommelig pris.

 

Startomkostninger inkluderer professionelt rengøringsudstyr, såsom en industristøvsuger, rengøringsprodukter og endda en køb af hjemmeside. Den oprindelige investering kan være omkring 50.000 kr. eller mindre. Det er klogt at investere i de bedste tilgængelige værktøjer for at sikre en service af høj kvalitet. Husk, denne form for virksomhed er ikke begrænset til rengøring af kontorer.

Abonnementsbaseret virksomhed

Hold et familiemøde for at spørge, hvad alle synes om at åbne en abonnementsbaseret virksomhed. Denne type familieforretningsmodel til en overkommelig pris involverer opkrævning af dine kunder ugentligt, månedligt eller årligt for varer eller tjenester leveret lige til deres dørtrin. Valget omfatter leveringsvenlige måltidssæt, blomster, håndværksvin, stearinlys, småkager, fritidstøj, skønhedsprodukter og så videre. Tag dig tid til at undersøge markedet og dine konkurrenter. Start med at fokuserer på en lokal marketing strategi. Lokal markedsføring er en form for markedsføring, der specifikt retter sig mod kunder, der bor inden for en vis afstand fra din forretnings placering

 

Startomkostninger afhænger af indholdet af din abonnementsboks. For eksempel kan du holde omkostningerne nede med overkommelige skønhedsprodukter eller velsmagende snacks. Invester i software for at hjælpe med abonnementsfakturering. Abonnementsbaserede virksomheder oplevede et boom i vækst under den globale pandemi i 2020. Som følge heraf er forbrugerne nu mere fortrolige med denne forretningsmodel og er mere villige til at tilmelde sig denne type service.

Konklusion

Hvis du leder efter overkommelige familievirksomhedsideer, er der en række interessante muligheder at udforske. Spil efter dine passioner og styrker som familie. Uanset hvilken idé du går efter, er det vigtigt at få det hele lovligt udarbejdet, der skitserer alles ansvar. Hvem har ansvaret for licenser, tilladelser og forsikringer? Hvem skal tage sig af økonomien eller stå for markedsføringen? Disse roller skal være klart defineret lige fra starten for at undgå uenigheder længere nede i linjen.

 

At starte en virksomhed med din familie er en stor opgave. Og du skal overveje fordele og ulemper ved en franchise kontra egen virksomhed. Der er dog stor support tilgængelig, hvis du samarbejder med et etableret brand.