Forkæl dine fødder med ankelsokker i bambus

Når sommeren nærmer sig og temperaturen stiger, går det op for mange danskere at de trænger til en opgradering af udvalget i sokkeskuffen. Ankelsokker bliver brugt hyppigt om sommeren, når det er varmt og de har det af samme årsag med at forsvinde lige så hyppigt.

Sommerens varme vejr giver anledning til mange timer på græsset og ved vandet – derfor tager man ankelsokkerne af og på mange gange i løbet af de varme sommermåneder. Derfor forsvinder ankelsokkerne hurtigt og en årlig opgradering kan for manges vedkommende være en nødvendighed.

Kan være dyrt at købe billigt

Ankelsokker er heldigvis ikke så dyre, at de slår bunden ud af din tegnebog. Men vær på vagt, for der findes ankelsokker i mange kvaliteter. Køber du alt for billige ankelsokker i en dårlig kvalitet, vil du opleve at de bliver hullede og dårlige enormt hurtigt. Her kan det altså ikke betale sig at købe for billigt, for du ender med at skulle fylde skuffen op med ankelsokker kort tid efter. Det kan derfor godt betale sig på den lange bane at købe komfortable ankelsokker i god kvalitet.

Har du prøvet af eje ankelsokker i en skuffende kvalitet, kan du sikkert også nikke genkendende til oplevelsen af nyvaskede ankelsokker, der på ingen måde ligner de sokker du købte kort tid forinden. De kan ganske enkelt ikke tåle at blive vasket og ændrer både karakteristik, følelse og udseende efter få ture i vaskemaskinen. Er der tale om virkelig dårlige ankelsokker, kan en enkelt tur i vaskemaskinen betyde at de er klar til at blive erstattet af nye ankelsokker.

Køb ankelsokker hos en forhandler, der er specialiseret i sokker. Det er din garanti for at du køber sokker som du bliver glad for. Derudover kan du også se om tå og hæl er forstærket, da det er her dine sokker bliver mest slidt. Det er langt de fleste sokker i dag og når forhandlere fremhæver at deres sokker er forstærket forskellige steder, handler det i højere grad om at det er et salgstrick. Selv de billigste sokker er i dag forstærket de steder, hvor sokken bliver udsat for mest slitage.

Ankelsokker i bambus er årets nyhed

Sokker er bare sokker, tænker du måske – og det kan du også have ret i. Men så alligevel ikke, for der sker store ting fra tid til anden. Hvis du eks. tænker 10 år tilbage, havde du næppe hørt om bambus sokker. Det er der med sikkerhed lavet om på nu.

Bambussokker er det nye når vi snakker sokker, og det er ikke uden grund. Sokker i bambus er helt ekstremt bløde og har derudover en række positive egenskaber, der i sidste ende kommer dig og din sundhed til gavn.

Der er derfor heller ingen tvivl om at sommeren byder på ankelsokker i bambus. Kigger man på flottesokker.dk, vil man se at der her er et udvalg bestående af ankelsokker i økologisk bambus. Man kan købe ankelsokkerne i tre forskellige farver: hvid, sort og grå.

Ankelsokker er en type sokker, hvor det giver særlig god mening at købe dem i bambus. Ankelsokker er nemlig sokker, der bruges om sommeren og har til formål ikke at holde fødderne unødigt varme. De laves typisk i tynde materialer, så fødderne ikke overophedes. Det er her, bambus kommer til sin ret. Ankelsokker i bambus vil i langt højere grad kunne ventilere fødderne og holde dem kølige samt transportere sveden bort på en langt mere effektiv vis end eks. bomuldssokker kan det.